Volkswagen Polo: kachelventilator doet niks

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.4

hallo,
bij deze polo doet de kachelventilator niks. Nu verdenk ik de motor zelf, alleen als ik deze los (gewoon plus en min er op) aanstuur doet hij het direct. op de rode draad meet ik 12V en op de blauwe niks. weerstand heb ik vervangen, helpt ook niks. zodra ik de massa direct leg werkt heel het spul weer een paar dagen (ik doe de blauwe aan massa heel even aantikken met een losse draad). verder kan ik er weinig aan ontdekken.
iemand een tip?

timhoeks2

Geplaatst door timhoeks2 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Profundo Autoservice (0) PRO, 11 jaar geleden

Dan heb je duidelijk een massastoring, je moet alle stekkerverbindingen in het systeem goed schoonmaken en kijken of de stekkertjes goed klemmen op de pinnen waar ze op zitten.

timhoeks2 (0) PRO, 11 jaar geleden

na dit truc je nog twee keer toe gepast te hebben deed hij het echt niet meer. motor liep zwaar! motor dus toch vervangen en nu rijdt ie zo weer rond.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.