Volkswagen Polo: lampje dashboard achterklep open blijft branden na vervangen ach

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Beste allemaal,

Ik heb dus van bovenstaande auto de achterklep vervangen, nu komt deze (de achterklep) van een 2007 en daar zit een ander slot op (bekabeling is ook anders), dus ik dacht het slot is kapot, oude slot er weer op, dat werkt niet want de stekker naar het slotmechanisme is anders, 3 ipv 2 polig. Dus oude bekabeling en het oude slot erop, maar nog steeds zonder resultaat, iemand enig idee wat het kan zijn?!

bvd.

assendelver

Geplaatst door assendelver (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 11 jaar geleden

Dus de totale originele kabelboom en het oude slot zitten er weer in ? maar het lampje gaat niet uit.
Voordat je de klep verving was het lampje wel uit ?

assendelver (0), 11 jaar geleden

de kabelboom "uit de auto"zeg maar heeft 2 stekkers, deze worden in de klep verlengd met 2 andere, deze laatste heb ik weer geswitched maar zonder resultaat.

en idd, voor de vervanging was er geen probleem. ik was dus in de veronderstelling dat het in het nieuwe slot lag, maar dat heb ik dus uitgesloten toen ik en de boom en het slot het verwisseld, vandaar dat ik nu hier mijn vraag heb gesteld.

assendelver (0), 11 jaar geleden

heeft niemand een id wat het kan zijn?!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.