Volkswagen Golf IV: Klapsleutelset golf IV aansluiten op comfortmodule

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Allen,

ik ben in het bezit ven een golf 4 uit 2003 met elektrische ramen, comfortmodule zit in het linker voorportier. Nu ben ik hier een klapsleutelset aan het inbouwen (gekocht via Wenmar, Inca por set).

Alles is me duidelijk en het werkt ook allemaal op 1 ding na: de aansluiting van de groene draad op de comfortmodule zodat de ramen ook dicht gaan bij het op slot doen van de auto.
Weet iemand welke draad ik hiervoor moet hebben. Volgens mij moet ik wel zoeken op de 29 pins connector op de comfortmodule in het linker voorportier. Alleen welke draad moet ik hebben?

Ik hoop dat iemand mij verder kan helpen.


Groet Ruud.

Ruudje1982

Geplaatst door Ruudje1982 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Orio (0), 14 jaar geleden

Ik dacht dat je die moest aansluiten op ramen sluiten-draad van de module. De draad van de inca pro set geeft een langer sluit-signaal zodat alle ramen sluiten.
Even nameten welke draad je moet hebben. Hier heb ik veel aan gehad:
http://www-oud.carpoint.nl/support/aansl...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.