Volkswagen Transporter: kleine tik bij optrekken

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5td 102pk

Beste Allemaal,

Sinds kort hoor ik een tik bij optrekken , niet altijd maar bij normaal optrekken. De een zegt motorsteunen anderen de uitlaat. Maar waar zitten de motorsteunen en heeft er iemand een foto hiervan...
Wel zag ik waar de uitlaat naar de roetfilter gaat er misschien een rubber moet zitten en die er niet meer zit. Deze zit vlak na de motor? Zijn er schema's van het uitlaatsysteem voor de transporter misschien.
Verder trilt de motor niet bij diverse snelheden.
Afijn als iemand mij kan helpen voordat het misschien te laat is en er misschien een transporter motor het asfalt raakt in breda....

Mvgroet en alvast bedankt voor elke hulp

gr
rien

vw transporter 2.5td 102 pk
1996 202000km( zelf 55000 km meegereden)
Vervangen door mij remblokken-en schijven voor en achter 4000km geleden, distrubitie riem 155000km

baxie38

Geplaatst door baxie38 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Rien dat geluid kan door die uitlaatsteun komen maar ook het draaibare koppelstuk kan kraken. Motorsteunen met dat vermogen raken bijna niet defect, of rooi je er bomen mee? Bind het rubber vast met een bindstrip. Groeten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.