Volkswagen Golf 2009: Knipperlicht ledkoplamp werkt niet na behoren

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BSE, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 75

Hallo, sinds kort heb ik ledkoplampen met xenon en dynamische knipperlichten gemonteerd op mijn golf 6 uit 2009. Echter ondervind ik hier wat problemen mee, als ik mijn auto op contact heb werkt alles naar behoren ook beide knipperlichten als ik ze aan heb en alarmlichten ook, wanneer ik mijn auto op slot doe gaan beide knipperlichten ook gewoon aan maar zodra ik mijn auto start werkt mijn rechter knipperlicht niet meer achter en spiegel nog wel maar in de koplamp niet, en soms knippers die een beetje maar werkt die niet volledig weet iemand hoe dit komt?

Smulder3

Geplaatst door Smulder3 (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.