Volkswagen Passat: knipperlicht werkt ene keer en ander keer niet

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI (90 pk)

Hallo beste forum gebruikers,

Sins een aantal dagen heb ik een probleem met mijn knipperlichten (links en rechts) Wanneer ik de hefboom bedien om het kniperlicht te activeren doet deze het een aantal keren en houdt er dan mee op. Ik moet opnieuw de hefboom bedienen maar dit herhaalt zich steeds. Zowel naar rechts als naar links. De alarmlichten werken perfect en blijft niet hangen. Wie kan mij helpen met dit vervelende probleem.

maria10

Geplaatst door maria10 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

stefan84 (0), 17 jaar geleden

Hallo Maria

zoals je zelf al aangeeft zit het probleem vermoedelijk in de hendel zelf,misschien is schoonmaken een optie,anders de hendel vervangen door een gebruikt exemplaar..

succes..

Stefan

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

hey maria,

Meestal ( bijna altijd ) zit het probleem in de alarmlicht schakelaar.
Deze vervangen en het probleem is verholpen.
succes
ricky

Santa (0), 17 jaar geleden

Ja, heb ik ook al meegemaakt. Is gewoon heel simpel te vervangen. Desnoods tuf je even langs de sloop eb voor zo'n 10 euri kun je dan weer knipperend over 's Heerenswegen....

P. Kelder (0) PRO, 17 jaar geleden

op de sloop zijn ze de laatste tijden erg zeldzaam aan het worden.. gewoon een nieuwe erin (auw auw santa) :D dan ben je klaar...

paul,

Santa (0), 17 jaar geleden

Het wil wel eens helpen om te gaan zoeken op de sloop waar auto's van het VAG concern worden gesloopt, Paul.
Zoeken op de sloop van houten sjezen schiet niet echt op......

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.