Volkswagen Golf V: Koelventilator 2 zwaargangig/ vast

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 Kat. (1K1) (75kW) BGU

Geachte heren en dames,

Ik ben bezig met een golf 5 met de volgende storingen:

1. Temperatuursensor onderbreking
2. Remlichtschakelaar onderbreking
3. Ventilator 2 zwaargangig/ vast.

Nu zijn de 1e 2 storingen niet zo'n probleem, alleen blijf ik met de 3e zitten. De grote koelvin kan ik gewoon aansturen met de kts en deze gaat ook draaien. de kleine vin gaat net zo licht als de grote en ik voel ook geen zware stukken als ik m met de hand rond draai, echter blijft de storing terugkomen. De stekker onderop de radiator is al gecontroleerd en ok.

Iemand enig idee?

Groeten erik

02erik02

Geplaatst door 02erik02 (0) PRO , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Benny Vee (0) PRO, 13 jaar geleden

Is maar één oplossing voor en dat is beide koelventilatoren vervangen.

02erik02 (0) PRO, 13 jaar geleden

Maar wat is dan eigenlijk het probleem, een slecht contact, of iets met de motoren?

Groeten Erik

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Dus als je hem aanstuurt gaat alleen de grote draaien? Zoja,dat is dan al fout. Het probleem zit in de motoren zelf. Soms als je hem een slinger geeft gaat hij wel opeens draaien. Inderdaad beide vervangen.

autobedrijf m vd laar (0) PRO, 13 jaar geleden

je kunt er evt ook nieuwe weerstanden tussen solderen, te verkrijgen bij conrad. is een bekend probleem dat de weerstanden doorbranden in de motoren

02erik02 (0) PRO, 10 jaar geleden

Excuses voor de late reactie, klant wilde indertijd de klacht niet gerepareerd hebben, de grote vin werkt wel. Klant komt hier nog steeds voor onderhoud en storing staat er steeds weer in, zonder verdere gevolgen.

Bedankt voor de reacties,

Groeten Erik

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.