Volkswagen Bora 2002: Koelvloeistof lek

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AZJ, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 85

Halo was gister een stukje te rijden en opeens spontaan toen ik thuis kwam veel rook uit de motorkap. Nu ben ik dus een liter koelvloeistof kwijt, vandaag even gekeken en ja het drupt inderdaad onder de auto, ergens in het midden waar komt dit weg?

Kan niks zien aan de koelvloeistof slangen vanuit de motorkap die zijn droog, alleen aan de onderkant zit alles eronder.

https://streamable.com/o9kx53

Friesland

Geplaatst door Friesland (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

bert klein (80) PRO, 2 jaar geleden

Sijsteem afpersen geef duidelijkheid ,Watermondje cijlinderkop, kachelslang, knaagdierschade.

Friesland (0), 2 jaar geleden

Het is de flens op de kop die lekt (nieuwe flens besteld) alleen bij het verwijderen van de luchtfilter enzo valt het me op dat mijn olie kanaal vol met witte smurrie zit, ook in me peilstok en op de oliedop. Wat kan de reden hiervan zijn naast een lekke koppakking? , heb kort geleden net nieuwe oliefilter en olie ververst (10w40)

Heb al enige tijd dat me auto steeds aangeeft dat de oliedruk te laag is maar meestal verdwijnt die melding weer als ik de auto start.... En vaak krijg ik die melding ook niet (had die sensor al wel vervangen)

Friesland (0), 2 jaar geleden

Fotos

Friesland (0), 2 jaar geleden

Blijkbaar uploaden de foto's niet dus hier externe link:

https://ibb.co/n7yGb82
https://ibb.co/y0v1mbq

bert klein (80) PRO, 2 jaar geleden

Als met de auto korte ritten wordt gemaakt, en de motor onvoldoende op bedrijfs temperatuur komt,
en niet de juiste motorolie heeft, krijg je deze toestanden.
Motor inwendig reinigen biedt uitkomst

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.