Volkswagen Passat: Koelvloeistof regelmatig bijvullen.

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo,

Misschien herkent iemand het probleem van mijn Passat.

Sinds enkele weken moet ik regelmatig koelvloeistof bijvullen. De garage heeft naar het probleem gekeken, maar kon niets bijzonders ontdekken.
Tijdens het starten en uitzetten van de motor zie je een vochtplek op de grond, bij de uitlaat. De auto rijdt gewoon normaal.

Iemand een idee? Koppakking?

Groeten.

Ferit26

Geplaatst door Ferit26 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

stefan84 (0), 14 jaar geleden

Ferit

Even zoeken hier op het forum,is al meerdere keren wat over verteld,ook bij de passat.

Je kan ook het systeem even laten afpersen om te kijken waar een eventuele lekkage zich bevind,als je zo niks bijzonders kan ontdekken.

Ook lekt de kachelradiator nog wel eens,maar eerst even een goede diagnose laten stellen.

Gr Stefan

audia4 (0) PRO, 14 jaar geleden

radiateurs is een bijzonder zwak punt bij dit type.... gaan allemaal lek, op de overgang van het alu naar de kunstof zijkant.

loopt dan via de kunstof onderplaat naar het punt wat toevallig het laagst is. als het er rechts uit komt kan het best dat hij links lek is.

P. Kelder (0) PRO, 14 jaar geleden

Mocht de radiateur lekken heeft deze ook geen schuld meer, de gemiddelde levensduur voor een radiateur is 7 jaar.

Gr. paul

audia4 (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote=paulkelder]Mocht de radiateur lekken heeft deze ook geen schuld meer, de gemiddelde levensduur voor een radiateur is 7 jaar.

Gr. paul[/quote]
heb je gelijk aan, de tijd dat ze 20 jaar meegingen is geweest...... (gemiddeld golfje II rijd nog doodleuk met de eerste koeler rond)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.