Volkswagen Kever: kofferdeksel kever 1303

Bouwjaar: 1973

goedemiddag allemaal,
Was ik vanmorgen met m'n 1303 bezig,gaat de kofferdeksel niet meer open! Het zit hem in de sluiting. Wie heeft een sugestie om deze klep los te krijgen,zonder direkt boren en/of slijptollen? bij voorbaat. Hans.

hansvsan

Geplaatst door hansvsan (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Beetle? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 8 jaar geleden

Moet je deze eerst ontgrendelen , via een hendeltje in je dashbordkastje of met de sleutel en de hendel op de klep zelf ?

hansvsan (0), 8 jaar geleden

had al overal gezocht,maar niet in dashbordkastje ,ga ik doen ,bedankt zover voor je reactie. hans [quote=kaleido 1]Moet je deze eerst ontgrendelen , via een hendeltje in je dashbordkastje of met de sleutel en de hendel op de klep zelf ?[/quote]

lare (0), 7 jaar geleden

je moet aan het hendeltje trekken en dan gaat hij open, als het niet dadelijk lukt moet je aan het hendeltje trekken en iemand anders lichtjes aan de kofferdeksel trekken dan moet hij wel open gaan.
dan moet je nakijken of je slot wel te goed werkt

kaleido 1 (1620) PRO, 7 jaar geleden

Het zou mooi zijn, als TS liet weten of het gelukt is , maar ik denk dat hij hem ondertussen wel open heeft .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Beetle of stel zelf een nieuwe vraag.