Volkswagen Golf: Koppakking stuk ?

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900 TDi

Sinds enkele maanden heb ik het probleem dat mijn lampje van mijn koelvloeistof brandt nadat ik een paar dagen gereden heb.Steeds moet ik dan mijn reservoir vullen met koelvloeistof.Ik ben met dit probleem naar de garage geweest en werd mijn auto onderworpen aan een test.Die test werd gedaan om te zien of ik geen probleem had met koppakking vermits ik ook soms een plasje onder mijn wagen aantrof.Na de test bleek er niets aan de hand te zijn met de koppakking.Mijn temperatuur ging nooit boven de 90 graden en de verwarming werkte perfect.Ondertussen werd ook mijn waterpomp en reservoir vervangen maar toch ging het lampje na een paar dagen rijden weer aan.Sinds gisteren is het erger geworden.Mijn verwarming werkt niet meer en mijn reservoir blijft leeg na het vullen.
Zou de koppakking dan toch stuk zijn ?
Zoja,hoeveel gaat me dit ongeveer kosten (VW Golf IV Tdi) ?
Zijn er manieren om dit goedkoper op te lossen ?
Alvast bedankt.

Coppens

Geplaatst door Coppens (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Vervang eerst maar eens je waterpomp,aangezien je verwarming ook niet meer werkt.
Volgens mij is er niet genoeg circulatie omdat de schoepjes los liggen (komt wel vaker voor)

Ricky.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.