Volkswagen Scirocco 2009: Koppeling

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CAV, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 118

Hallo allemaal, wanneer je je koppeling intrapt zou die als het goed is op het einde vrijwel drukloos moeten voelen bij mij gebeurd dit dus niet wat kan hiervan het probleem zijn?

Unknown

Geplaatst door Unknown (50) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Scirocco? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1565) PRO, 2 jaar geleden

Drukgroep.

    Zou kunnen maar ik hoor niks bijzonders misschien is het de veer? Of de hoofdcilinder van de koppeling - Unknown (50), 2 jaar geleden

kaleido 1 (1565) PRO, 2 jaar geleden

Je steld een vraag , vervolgens reageer je met een antwoord , zou kunnen , vervolgens geef je zelf nog allerlei andere redenen aan , zou allemaal kunnen , voor dit soort klachten zijn niet altijd pasklare antwoorden mogelijk , maar mijn ervaring is toch vaak de drukgroep de oorzaak , je zou kunnen beginnen met het aller simpeler en dat is de koppelingsvloeistof verversen doet soms wonderen.

Unknown (50), 2 jaar geleden

Ik stelde inderdaad een vraag aan jou of dit ook problemen zouden kunnen zijn. Ik probeer zoveel mogelijk redenen te vinden van wat het probleem zou kunnen zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Scirocco of stel zelf een nieuwe vraag.