Volkswagen Touran: Koppeling Touran

Bouwjaar: 2004

Hallo,

Ik heb van een volkswagen touran de koppelingsplaat nieuwe voering op laten klinken en een nieuw druklager drukgroep was nog goed!
Nu heb ik de versnellingsbak er weer achter, koppeling ontlucht maar nu kan ik het pedaal niet helemaal in trappen laatste centimeter niet! Het is net of de koppelingscilinder op de bak nu te kort is zo dat hij hem net niet vrij trapt! Ook al een nieuwe cilinder geprobeerd
Iemand enig idee???

Gr

trebnesnaj

Geplaatst door trebnesnaj (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Touran? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 9 jaar geleden

Hoe is de koppeling ontlucht... ?

Gr. paul

kaleido 1 (965) PRO, 9 jaar geleden

Begrijp niet helemaal waarom deze stap om op een oude koppelingsplaat , nieuwe voering te laten klinken , was de voering wel even dik ?
Zo een zelfde verschijnsel een keer gehad met een voyager , daar hadden ze ook nieuwe voering op geklonken , deze was een fractie dikker waardoor de drukvingers verder naar binnen stonden en bij het intrappen de drukgroep/cilinder op zijn eindaanslag kwam en de boel net niet vrij kwam.
Nieuwe originele plaat met drukgroep gemonteerd , en het probleem was weg.
Zoek probleem dus in de plaat en de drukgroep.
Goed ontluchten is ook niet geheel onbelangrijk natuurlijk .
Drukgroep laten zitten , werkt hier ook aan mee , lijkt me een gevalletje verkeerde zuinigheid , maar ik kan natuurlijk niet in jou portemonee kijken .

trebnesnaj (0), 9 jaar geleden

Heb de koppeling ontlucht met een ontluchtingspompje!
Heb het voor een collega gedaan die heeft de plaat en de drukgroep meegenomen naar de garage daar hebben ze alleen nieuwe voering geklonken de rest was nog goed zeiden ze!
Verkeerde zuinigheid dus !

Bedankt voor jullie reactie

primera p11 (0), 9 jaar geleden

Idd verkeerde zuinigheid.
Gewoon complete set aanschaffen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Touran of stel zelf een nieuwe vraag.