Volkswagen Golf IV: Lambdasone/Zekeringen

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 8v

Hey, ik heb een golf 4 uit het bouwjaar 2001(2.0 8v) en hij wil maar niet op gas rijden.. springt telkens terug naar benzine ik heb een nieuwe thermostaat, nieuwe verdamper, bougie's, bougiekabels. nu wou ik mijn zekeringen na kijken van de lambdasone maar ik weet niet welke het is kan iemand mij daarmee helpen?

bedankt.

Jonny.

Thatsmy

Geplaatst door Thatsmy (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1715) PRO, 11 jaar geleden

Waarom de lambdasonde , aanmerken als boosdoener , als hij op benzine goed ? loopt , lijkt me de lambdasonde niet de oorzaak , je schrijft niet dat hij op benzine ook niet goed loopt.
Zekering , waar het motor teken op staat , aan de binnenkant van de deksel of in het instruktieboekje staat precies welke het is.
Laat de gascomputer eens uitlezen.

jan5047 (0) PRO, 11 jaar geleden

ik denk dat je er beter een monteur naar had kunnen laten kijken, bij het begin nu veel vervangen voor niets, het zit in je gas instalatie even langs een gas inbouwer

Thatsmy (0), 11 jaar geleden

Ben bij gasboertje geweest hij zei dat dit probleem aan de lambdasonde lag.. dus ik heb gisteren een nieuwe lambdasonde besteld, dus vandaag binnen en erop monteren. (kabels/bougies moesten toch vervangen worden)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.