Volkswagen Vento: Lekkage in de kofferbak

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 66Kw

Hallo,
In de kofferbak van mijn Vento uit 1997 ontstaat er bij regenval een behoorlijke lekkage, ik heb de bekleding en de afdekplaten aan de achterzijde verwijderd en gezocht naar watersporen maar kan zo op het eerste gezicht niets vinden, ook heb ik kranten in de kofferbak gelegd om te kijken of het ergens naar binnen druppelt. Het water komt, volgens mij, binnen aan de linkerzijkant. is er iemand die hier ervaring mee heeft?

peterVento

Geplaatst door peterVento (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Vento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Benny Vee (0) PRO, 14 jaar geleden

Voor dit probleem moet je ook in de koffer kruipen met een looplamp en dan iemand buiten laten nat sproeien en kijken waar het binnen komt.
Met dit weer heb je zelfs geen sproeier nodig.

dutch123 (65), 14 jaar geleden

Tuinslang in de koffer leggen. Daar waar het water er na verloop van tijd uitloopt, zal het ook wel binnenkomen. ;-)

Gooi eens wat kranten achterin. De krant welke het eerst nat wordt is de plek om te beginnen te zoeken.

stefan84 (0), 14 jaar geleden

[quote=dutch123]Tuinslang in de koffer leggen. Daar waar het water er na verloop van tijd uitloopt, zal het ook wel binnenkomen. ;-)[/quote]
Als het water van wat hoger af komt,moet je eerst de halve auto onderwater laten lopen en lijkt me dit ook niet echt de juiste oplossing..

johndoornbosch (0) PRO, 14 jaar geleden

meest voorkomende oorzaak is een slechte afdichting van de achterlichten. gr john

Benny Vee (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote=dutch123]Tuinslang in de koffer leggen. Daar waar het water er na verloop van tijd uitloopt, zal het ook wel binnenkomen. ;-)

Gooi eens wat kranten achterin. De krant welke het eerst nat wordt is de plek om te beginnen te zoeken.[/quote]
Vergeet dan ook niet om de ramen dicht te doen. Ha Ha

audia4 (0) PRO, 14 jaar geleden

rubber stuk doordat er fietsen in vervoerd zijn heb ik ook al vele malen meegemaakt...... (zie je optisch niets aan het rubber, maar zijn ze te ver over de felsrand geforceerd en drukken niet meer goed op de deksel aan. )

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Vento of stel zelf een nieuwe vraag.