Volkswagen Polo: lichtjes teller vw polo veranderen + probleem passagiersruit

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4mpi

Hallo iedereen,

Ik zou graag de lichtjes in de teller veranderen van de polo 6n van men vriendin omdat deze groen zijn en niet goed meer schijnen.. is dit mogelijk om de lichtjes te vervangen? en eventueel in een ander kleur? Ik heb de teller al eens gedemonteerd maar zag niet waar de lampjes zaten.. zitten deze op de printplaat of..?
weet iemand iets meer?
En de passagiersruit gaat wel goed naar beneden maar niet goed naar boven, (het is een elektrische ruit) is dit het motortje dat zijn beste tijd heeft gehad of is dit iets anders? (je moet met je hand meehelpen de ruit naar boven te duwen anders gaat deze niet toe..) weet iemand iets meer?:)
alvast bedankt
mvg anthony

anthony92

Geplaatst door anthony92 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hans4040 (310) PRO, 12 jaar geleden

[b]Mededeling: PROBLEMCAR.NL vraagt iedereen die een probleem heeft voorgelegd op het forum ook de oplossing hier weer te vermelden. Degene die helpt om een probleem op te lossen hoort graag hoe het is afgelopen!!! Bij het uitblijven / veelvuldig verzuimen van enig feedback bestaat de mogelijkheid dat u de nieuwe vraag retour krijgt....[/b]

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.