Volkswagen Golf IV: Linker portier kan niet meer open

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

De slot van mijn golf IV(links) kan niet open van buiten ook niet van binnen. slot draait gewoon door er is geen gevoel. ik wil de binnenpaneel los maken voor onderzoek maar de deur moet eerst open kunnen. ik kan alleen het rechter portier gebruiken en dat is lastig. allarm led brand wel. hoe kan ik de deur openen zonder het de slot gaat te verbreken? help!!

kotoko

Geplaatst door kotoko (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Slotcilinder in de deurgreep is inwendig stuk en staat waarschijnlijk op de dicht stand gedraaid denk ik.Voel je helemaal niks als je er aan draaid?

Anders ruit helemaal openen en dan het deurpaneel aan de bovenkant iets oplichten en opzij wegtrekken zodat je de strip ziet langs het raam,dan die strip verwijderen (omhoog trekken).Dan met een lang stuk dun metaal de deur in langs het raam en daarmee op het slot tikken (als je goed kijkt zie je hem zitten) terwijl iemand anders achter elkaar de centrale vergrendeling bediend op de "open" stand,als slot vast staat inwendig dan springt hij vaak open op deze manier.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.