Volkswagen Passat: luchtmassameter

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9tdi 81kw afn

Goedendag,
Ik heb een vraag over een luchtmassameter van Pierburg nr 074 906 461.Dit is een luchtmassameter waarvan het element vast in de behuizing is bevestigd.De latere passatmodellen hebben een luchtmassameter die los in de behuizing is te vervangen bij een defect door een Bosch VW TDI Luchtmassa meter of PierburgMercedes Benz CDI Luchtmassa meter .Nu heb ik gelezen dat de losse pierburg inbouwluchtmassameter van MB de beste zijn.Nu is mijn vraag kan ik de komplete behuizing met vaste luchtmassameter vervangen door een behuizing met een losse luchtmassameter en deze vervangen door een pierburg van MB nr A611.094.0048 of klopt dan de stekker niet meer.Ik wil dit doen omdat ik regelmatig problemen blijf houden met het wisselend trekken van de auto ook na het plaatsen van een nieuwe luchtmassameter eerst doet hij het goed en binnen het jaar weer problemen.

BVBD Ron

ron9753

Geplaatst door ron9753 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.