Volkswagen Passat: Meer PK,s

Bouwjaar: 1980, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1800 8kleppertje

Hoi hoi

Ik zou graag wat meer pk,s willen halen uit me passat.
nu is mijn vraag hoe ik dat het beste kan doen?

Ik rij nu met een orginele 1800 8 klepper uit 91 passat variant

dus zonder dat ik er een 6 cilinder in moet leggen of iets met een race demper dat alleen maar herrie maakt. of een open lucht filter.
geen onzin verhalen dus maar gewoon iets fatsoenlijks.

ik zat zelf meer te denken aan een oplassing van een turbo,(tje) of iets maar kan dat weet iemand dit?? of een andere goeie oplossing mag natuurlijk ook.
en nee geen andere auto kopen want ik ben gewoon super gehecht aan me boot haha schip kan ik beter zeggen.

janneman5109

Geplaatst door janneman5109 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 17 jaar geleden

Turbo gaat niet zomaar, dan moet de compressie teruggebracht worden door de zuigers af te draaien. (bij te hoge compressie en turbo pingelt hij ze eigen kapot.) Nokkenastiming van turbomotoren is ook totaal anders.

Makkelijkste optie; 16V KR blokje uit een golf 2 GTI monteren. Gaat er zo in en geeft 140 pk. eventueel met de gebroeders weber goed op te voeren. (gaat zuipen ook)

stefan84 (0), 17 jaar geleden

en een 'race demper' of open filter dat helpt echt niet !! alleen een hoop herry maakt dat,en eerder een vermogens verlies dan een toename..

Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.