Volkswagen Golf V: Meters in dashboard doen het niet meer

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

De toerental-, snelheid-,koelvloeistof- en brandsstofmeter blijven na het starten van de motor en tijdens het rijden in de begin stand staan. Wat kan het probleem zijn en is voorlopig verder rijden niet schadelijk voor de auto.

trees70

Geplaatst door trees70 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

eddyarc (100), 13 jaar geleden

werkt er nog iets in het dashbord? u kan de zekeringen eens nakijken .Als deze nog goed zijn kan het het dashbord zelf zijn dat stuk is of de stuur module van deze informatie.

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Inderdaad eerst alle zekeringen controleren,als er 1 stuk is kom je hem vanzelf tegen en trek nooit een zekering eruit met contactsleutel op aan want dan creeer je allerlei storingen in het systeem.
Ook moet je hem laten uitlezen en kijken of er storingen in het geheugen staan.
Als dat op niets uitkomt dan is hoogstwaarschijnlijk het instrumentenpaneel inwendig stuk of iets met de bedrading of stekker achterop het paneel.
Geef ook eens een redelijke harde klap boven op het dashbord tijdens draaiende motor,als je de meters dan opeens iets ziet doen dan heb je een richting om te zoeken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.