Volkswagen Golf: MFA/ bedrading

Bouwjaar: 1982

Ik heb een probleem met mijn MFA. Ik heb reeds wat advies gekregen over wat dit zou kunnen zijn maar van een andere bezitter van een GTI type 1 heb ik begrepen dat de (kleine) aansluiting achter op de tellerunit aangesloten zou moeten zijn voor de MFA. Dit is een platte stekker. Bij mij is dit echter niet het geval en de stekker hiervoor is zelfs nergens te vinden! Tevens kan ik het contrastekkertje niet vinden voor aansluiting op de MFA hendel... Het lijkt wel of deze twee stekkers er noit op hebben gezeten. Kan iemand mij advies geven over wat ik nu het beste kan doen en/of wat er aan de hand zou kunnen zijn met mijn GTI? Bij voorbaat dank.

Steffan

Geplaatst door Steffan (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Derk2176 (0), 18 jaar geleden

Je hebt wel een display voor MFA, niet alleen voor de tijd ofzo? Want anders moeten er inderdaad 1 of 2 vrij grote platte stekkers op de tellerunit kunnen.

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

MFA zat alleen op de pirelli GTI van 1983, logisch dus dat jouw auto de stekers niet heeft.

Steffan (0), 18 jaar geleden

Deels juist, MFA's zijn alleen op de 1.8 DX motoren geleverd.
Deze zijn geplaatst vanaf augustus 1982, zie www.doppelwobber.de. Aangezien de mijne van april 1982 is betekend dus dat de motor niet origineel is. Waarschijnlijk heeft er origineel een 1.6i in gelegen, deze hadden geen MFA. Dat verklaart dus ook waarom mijn kabelboom geen aansluiting heeft hiervoor...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.