Volkswagen Golf: moeilijk warme start diesel

Bouwjaar: 1995

hallo dames&heren
ik heb een golf 1900 cl diesel 64 pk. bj.1995
als de auto een maal warm is en na dat ik hem uit heb gezet en na ongv. 10 min. weer wil starten dan pakt hij hem niet direkt op het duurt naar mijn idee veel te lang namelijk +/- 10 omwentelingen slaat hij aan. maar bij koud starten doet hij dat niet want dan gaat de gloeibougie in werking hij pakt hem al bij 2 omwentelingen. ik heb een nieuwe accu gekocht
71a.680 startampere.probleem is er nog steeds. ontluchtinspijpje tank is ook oke. tevens als de motor nog koud is bij +/-1900 toeren stottert de motor als het warm is is dit probleem weg. wie zou mij kunnen helpen. alvast bedankt gr.

erdal

Geplaatst door erdal (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

dfc (0) PRO, 19 jaar geleden

het inspuit tijdstip laten controleren
heb je een speciale micrometer voor nodig

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Hoeveel vlieguren heeft deze diesel??

Anders compressie meten in warme toestand

erdal (0), 19 jaar geleden

hallo Frank. ikheb nog geen oplossing voor het probleem. maar heb wel een afspraak met de VW dealer op 3 febr. ze gaan hem eerst uitlezen. wat de resultaat zal zijn, breng ik jullie nog wel op de hoogte. hou nog effe vol
gr. Erdal

Frank3197 (0), 19 jaar geleden

Hoi Erdal,

Zou je kunnen laten weten of je het probleem hebt kunnen oplossen? Ben wel nieuwsgierig geworden heb een auto met dezelfde motor, slaat ook minder snel aan als hij warm is en dat stotteren komt bij mij ook wel eens voor.

Frank

Frank3197 (0), 19 jaar geleden

Ben benieuwd

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.