Volkswagen Golf: Krassen in lak

Bouwjaar: 1992

Hallo,

Sindskort heb ik een zwarte Golf 3 (3-deurs). Hij ziet er zeer goed uit voor de leeftijd. Helaas zit er een flink diepe kras van halverwege de voorportier tot aan het achterlicht. Hij is door de vorige eigenaar aangestipt, maar is nog steeds zeer duidelijk zichtbaar.

Mijn vraag is nu: hoe krijg ik deze kras weg of minder zichtbaar zonder de auto over te spuiten?

Alvast bedankt!

Groeten, Bas.

bassredna

Geplaatst door bassredna (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

voorzichtig met comandant (groen blikje) over de kras gaan, het overtollige als het ware wegpoetsen, en wat in de kras zit blijft zitten.

zo valt hij minder op.

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,


dit gaat het beste met een proff, poetsmachine!! hierbij heb je nodig de rode comandant,( deze is in pasta vorm alleen geschikt voor machine gebruik )

deze machine maakt de lak zo warm dat deze weer dichtvloeit en zo de kras onzichtbaar maakt..


paul,

schnitzel (0), 19 jaar geleden

kan het met poetsmachine doen maar zorg dat ie NIET WARM word als het warm word komen er kook blaasjes op ! heb er ervaring mee !en dan ben je verder van huis af ! ry langs een auto spuiter en vraag of dat hun hem ff voor je wile poetse ! vaak doen ze dat wel !meschien dat je het wat kost maar das goed kooper als spuite !

RoelV (0) PRO, 19 jaar geleden

Als je met een poetsmachine werkt moet je poets gebruiken en de boel nat houden, zodat alles niet verbrandt. Ik deed dat altijd met een plantenspuit, werkt perfect.

schnitzel (0), 19 jaar geleden

en het beste is g3 water poets en het goed nat houde met bv plante spuit

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.