Volkswagen Golf III : Motor slaat soms af

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 GTI

Motor slaat regelmatig af. Ik hoor een relais klapperen en iets zachtjes kraken. De controlelampjes flikkeren flauw en dan weer weer fel. Het contactblokje is goed. De accu heb ik vervangen en dat maakt geen verschil. Dus niet een te lage boordspanning denk ik. De garage denkt aan zekeringenkast. Kan het ook alleen een relais zijn? Is het vervangen van een zekeringenkast zelf te doen?
Alvast dank voor je reactie

rotax

Geplaatst door rotax (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Tiguan (0) PRO, 16 jaar geleden

Het kan zijn dat het een van de relais zijn (brandstof pomp relais ) of iets anders en kan ook los zittende contacten/stekkers in de zekeringkast als laatste optie zekeringkast.

Je kan tijdens stationair draaien een beetje rommelen aan de stekkers /zekeringkast wat er gebeurd .


Groet Tiguan

rotax (0), 16 jaar geleden

Bedankt Tiguan. Ik heb al behoorlijk zitten rommelen aan de zekeringenkast, maar er gebeurde niets. Maar bij de stekkers ben ik nog niet geweest. Dit zal ik ook eens proberen. Die zitten zeker aan de achterkant? Is het vervangen van de zekeringenkast zelf te doen voor iemand die een beetje handig is?

Tiguan (0) PRO, 16 jaar geleden

Zekeringkast best goed te doen voor iemand die handig is (om nog makelijk te maken voor je zelf pen en papier opschrijven stekker kleur op positie nummer/letter noteren om geen fouten te maken)

als ik een schema kan vinden zal ik die even voor jou mee sturen

Groet Tiguan

rotax (0), 16 jaar geleden

OK bedankt voor de tip
Groeten
Ben

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.