Volkswagen Bora: Motor stotterd na 1 minuut na t starten

Bouwjaar: 2005

Hallo mijn Bora 1.9 tdi doet elke keer 1 minuut na t starten altijd even terugvallen t lijkt net of hij dan even geen brandstof krijgt of een soort luchtvacuum o.i.d.
deze terugval duurt duurt maar 10seconden ofzo dan loopt hij weer goed. kent iemand deze problemen en weet daar al de oplossing voor laat t me weten.

Vriendelijk bedankt Ton

truckerteun

Geplaatst door truckerteun (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

freggel (0) PRO, 18 jaar geleden

Volgens mij heb je op een Bora van 2005 (zie titel) gewoon garantie via de dealer. Overigens wil de temperatuur voeler wel eens wat klachten geven.

truckerteun (0), 18 jaar geleden

Hallo Freggel even een correctie de bora is van 1999 model2000.
ik zal even niet op te letten bij het invoeren.

bora eigenaar (0), 18 jaar geleden

Hoi Tom
Ik heb dat ook gehad nadat ik een Bora 1.6 bj 1999 heb aangeschaft ( ook soms tijdens het stationeren). Ik heb het van een erkende dealer gekocht en die heeft mij daarbij vriendelijk geholpen om deze op een computer(??) aan te sluiten. Daarbij is geconstateerd dat het aan de injectie lag. Ze hebben een middel toegevoegd (waar en wat weet ik niet meer..) die de injectiespuiten tijdens het rijden ´reinigen` (garantie). Na totaal ong. 1000 km op de snelweg te hebben gereden is het stotteren zo goed als verdwenen. Misschien is dit wel de oplossing.

Succes,
Cyciel

freggel (0) PRO, 18 jaar geleden

hoi Ton,

Wat Cyciel bedoeld is een dieselsysteem reiniger. Dit is een toevoeging aan de brandstof in de tank die tijdens het rijden het brandstofsysteem reiningd. Er zijn diverse merken reiniger op de markt, een automatrialenzaak kan je hier wel aan helpen.

Succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.