Volkswagen Bora: Turbodruk klep

Bouwjaar: 1999

Goedenavond,

Ik heb laatst van mijn Bora 1.9 TDI(Motercode AGR) de turbodruk klep vervangen, ik heb het vermoeden dat de 3 slangetjes die erop zaten al verkeerd aangesloten waren omdat er kleur codes op de drukklep zaten en een slang een blauwe kleur aan het einde zat de 2 andere kleuren op de slangetjes zaten er niet en op de drukklep zaten alleen groen en roze/paars, zoals ik het er af gehaald heb en weer gemonteerd heb ging de slang met blauw uiteinde op de roze/paarse kleur op het drukklepje, vandaar mijn vermoeden dat het voorheen niet goed zat, kan iemand mij zeggen of het zo goed zit en of ik ergens een aansluitschema kan vinden op het net??

Groetjes Ton

truckerteun

Geplaatst door truckerteun (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

dutch123 (65), 18 jaar geleden

Plaatje in vraagbaak van AGR-motor:
Aan het magneetventiel zitten 3 slangen. 2 dicht bij elkaar, een derde aan de andere kant bij de elektrische aansluiting.
De derde slang gaat naar de turbocompressor.
Van de twee slangen die dicht bij elkaar zitten, gaat de slang die haaks op het ventiel zit naar de drukdoos voor vuldrukregelklep. (die zit ook bij de turbo)
Het staat niet op het plaatje, maar ik denk dat de andere slang naar het onderdrukreservoir gaat.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.