Volkswagen Bora: speakers in de achterdeuren

Bouwjaar: 1999

Hallo!

Ik weet niet of dit onderwerp al eerder bahandeld is, maar ik ben van plan om speakers in mijn achterportieren te plaatsen. Op dit moment zit er niks in, dus ga ik er van uit dat er ook geen bedrading aanwezig is. Althans, ik heb geprobeerd om de bekleding eraf te halen, maar het is mij tot nu toe niet gelukt:( Mijn vraag is of er iemand mij het een en ander kan adviseren over hoe ik bijv. de bekleding eraf krijg en wat het beste manier is om de bedrading te plaatsen. Ik overweeg nog even om er een versterker tussen te plaatsen. Het enige advies die ik van de dealer (lompe figuur) heb gekregen is dat ik opzet ringen nodig heb en upgrade speakers (??)

bora eigenaar

Geplaatst door bora eigenaar (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Fredo (0), 18 jaar geleden

http://home.wanadoo.nl/jvans/deurbekledi...

misschien kan dit helpen. Succes

slot (0) PRO, 18 jaar geleden

bij de dealer kan je inderdaad zogenaamde upgrade sets krijgen
dit is een complete set met alle montagematerialen erbij dit zijn originele speakers die ook in de fabriek geplaatst worden geven zeer goed geluid set is prijzig maar wel erg goed succes arno

bora eigenaar (0), 18 jaar geleden

Wat een keigoeie site is dat. Bij deze zijn al mijn andere vragen beantwoord.
Reuze bedankt!

Fredo (0), 18 jaar geleden

hehe, succes ermee

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.