504 bezoekers online

Volkswagen golf 4: motor stottert bij gas los

Bouwjaar: 2000

hallo allemaal,

De golf 1.4 16klepper uit januarie 2000 loopt niet lekker. Hij loopt niet slecht als je gas los laat, dan stottert die even en dan vooral bij een toerental tussen de 1000 en 3000. en in 1ste en 2de versnelling. De auto is nu al 3 keer naar een officiele volkswagendealer gebracht en hebben daar een spanrol en een nieuwe klep vervangen maar nog is t probleem aanwezig laatst hebben ze de readness code doorgelezen maar het probleem blijft, De dealer heeft t opgegeven. Dus wou ik vragen of iemand anders dit probleem ook heeft gehad en of er een oplossing voor is. Alvast bedankt voor jullie reacties. gr arjen

arjen626

Geplaatst door arjen626 , lid sinds 16 jaar geleden

2 Reacties

0

alexander242, 16 jaar geleden

Je verteld dat je dealer het heeft opgeven...,lekker makkelijk zo van je dealer.Er zit probleem in die auto,die moet opgelost worden.

Welke klep hebben ze vervangen?

Ik weet niet zo gauw een goed advies voor je,maar ik zal zeker terug gaan de dealer en ze weer aan het werk zetten.

Een readingscode uitvoeren is leuk en kan soms licht in de zaak brengen,maar als de computer dat niet zelf had kunnen doen had ie toch in de meeste gevallen een foutmelding aan moeten geven,deed ie dat ook?

Zelf zal ik met de auto gaan rijden en kijken in meetblokwaarde van de onstekings missers.Kan een monteur misschien op de goeie weg helpen.

succes!

Groeten Alexander

0

Jan 1983, 16 jaar geleden

Inderdaad....lekker makkelijk... gewoon weer terug gaan.
En anders een andere dealer of specialist op zoeken!!!!

veel succes!!! gr. E.Tempel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.