Volkswagen Sharan: Motor valt soms spontaan uit

Bouwjaar: 1996

Het betreft een Sharan 2.0 CL uit 1996. Het gebeurt regelmatig dat de motor uitvalt, wacht je 5 minuten dan kan je de auto weer starten. Het uitvallen is voornamelijk wanneer je de bocht doorgaat. De bobine is al vervangen, het gasklephuis is schoongemaakt. Bij de dealer is de auto uitgelezen, er waren geen
foutmeldingen. De ontsteking is toen afgesteld en sindsdien loopt de auto beter en heeft meer vermogen lijkt het wel. Het probleem blijft echter, wie heeft raad?

Tboy11271

Geplaatst door Tboy11271 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Sharan? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Martien7369 (0), 18 jaar geleden

Ik heb dit probleem eens gehad bij een Golf. Na heel veel zoeken bleek er een druppeltje water in het motorstuurapparaat te zitten. In de bocht maakte dat druppeltje sluiting op de printplaat en sloeg de motor af.

Suc6

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Rotzooi eens aan de contacsleutel terwijl de auto draait, slaat ie af dan heb je bingo; kontactslotschakelaar stuk.

Tboy11271 (0), 18 jaar geleden

Bedankt voor de tips....we gaan het controleren.

johndoornbosch (0) PRO, 18 jaar geleden

de bobine met eindtrap kan ook op zijn einde lopen check deze op scheurtjes

kees6216 (0), 18 jaar geleden

bekijk eens de krukas positie sensor bedrading wil wel eens wegrotten bij sensor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Sharan of stel zelf een nieuwe vraag.