Volkswagen Golf 2 GTI : Motor valt uit tijdens het rijden

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 79 Kw, code:PF

Hallo,

Kan iemand mij vertellen waarom de motor van mijn auto na al een kort ritje uitvalt? Wanneer ik de auto opnieuw probeer te starten gebeurt er niets. Heb wel stroom want alles doet het, binnenverlichting, verwarming, buitenverlichting, enz. De dynamo is doorgemeten en mij is vertelt door zowel degene die dat heeft gedaan en de wegenwacht dat de dynamo ok is. Heb de accu recentelijk vervangen omdat ik dacht dat dat het probleem zou zijn maar dat is het ook niet. Kan iemand mij vertellen wat het dan zou kunnen zijn?

Alvast bedankt,
Andre

Dre2379

Geplaatst door Dre2379 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

Contactblokje achter het contactslot. Gaat bij elke vw ooit een keer stuk. Ga maar kijken of je ontsteking hebt als hij niet meer wil, ik gok van niet.

Waarschijnlijk kun je de auto ook afzetten door een beetje met de sleutel te rommelen.

Dre2379 (0), 16 jaar geleden

Dank voor je reactie, zal het zeker (laten) nakijken. Ik vraag mezelf alleen af waarom de motor tijdens het rijden uitvalt want dat is wat er gebeurd, de motor valt uit tijdens het rijden. Iemand enig idee?

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

dat tijdens het rijden is simpel te verklaren, je gaat over een hobbel of door een bocht, de sleutel beweegt iets in het contactslot en pats hij is uit.

soms is het probleem ook tijdelijk opgelost als je alleen met de contactsleutel rijd, zonder sleutelbos en hangers er aan.

stefan84 (0), 16 jaar geleden

ik gol ook op het contact blokje of de ontsteking van de auto..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.