Volkswagen Polo: Motor viel eerst een paar keer uit en nu niets meer

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Hallo, een probleem dat bestaat uit 3 maal uitvallen, 1 ste maal onschuldig afslaan, 2 de maal na een 20 minuten terug aan de praat gekregen, 3 de maal die dag gereden voor de deur gezet bij thuiskomst en s'morgens niets meer. Nu ben ik al een dikke week tevegeefs aan het zoeken naar de oorzaak. Geen vonk aan de bougies en geen benzine. Het is dus iets dat stilaan stuk is gegaan. Startmotor draait vrolijk rond, benzine
pomp werkt want spuit benzine en ik weet van geen hout meer pijlen maken. Iemand een ideetje?

Ps: er zaten bij het uitlezen wat foutjes in 533 - 1087 - 543 - 519 en 17978, deze heb ik gewist en nu krijg ik alleen nog DTC 01 en 1087.

mvg

rudivermeer

Geplaatst door rudivermeer (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Dus hij slaat ook niet even aan en meteen weer af ? Misschien een Bdp sensor..

Met wat is hij uitgelezen ? En wat zijn de exacte foutcode's ? Of komt er niks meer voor > 533 en 543..

Gr Stefan

royenmilena (0), 12 jaar geleden

Misschien een sde ontsteking nakijken !!!
Kan zijn dat jouw ontsteking met een sensor is uitgerust welke de vonk niet meer ziet en dan geen brandstof meer levert vanuit de pomp.
kan de Hal sensor zijn !!!

greetz Roy

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.