Volkswagen Golf III : motor wil niet starten als die warm is

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: vr6 2,8

hallo


de auto start goed als de motor koud is

als ik een stuk heb gereden en de motor is warm dan wil hij niet starten dan moet ik wachten tot die koud is de motor dan wil die wel weer starten


wat kan dit zijn

het gaat om een golf 3 vr6 2.8 bouwjaar 92

gr dennie

dennie24

Geplaatst door dennie24 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Dennie,

99% een defecte krukaspositie sensor, deze zit op het onderblok geschroeft met 1 M6 boutje, naast de versnellingsbak, en heeft een 3 polige stekker.

Controleer eens of de bougie's nog vonken als de motor niet meer wilt aanslaan, zo nee, dan kan het probleem in bovengenoemde sensor zitten.

Ook kun je eens kijken als hij niet meer aanslaat of de toerenteller wel nog uit de hoek komt als je start, zo nee = geen signaal, geen vonk > niet aanslaan, ook een teken ervan.

Gr Stefan

dennie24 (0), 13 jaar geleden

hallo stefan

ik heb inlaat er ook af gehad en geen nieuwe paking geplaats kan dit ook het probleem zijn ofniet

gr

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Dennie,

Normaal moet je een nieuwe pakking gebruiken, dan wel met vloeibare pakking monteren..

Bij het gebruik van de oude pakking of zelfs geen pakking ertussen, heb je de kans dat hij niet lekker gaat lopen, denk aan inhouden, schommelen als hij stationair loopt en dat soort dingen..

Echter het startprobleem zal hier niet de oorzaak van zijn, dat is mijn mening, om dat uit te sluiten zou ik even een bougie meenemen en die in een bougiedop steken op het moment dat hij warm niet meer start, vonkt hij niet meer, ligt het probleem niet aan de pakking / inlaat,

Vonk hij wel, spuit dan eens wat startpilot in de inlaat, loopt hij nu wel, dan kan het daar wel aan liggen, of de kvs temp sensor geeft een verkeerde weerstand waardoor het mengsel veel te arm of te rijk komt te staan.

Probeer het maar eens even met die bougie..

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.