Volkswagen Golf III : motor wilt niet aanslaan

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1600

motor wilt niet aanslaan,vonkt wel andere cabaratur opgezet andere computer,droge bougies misschien de ontsteking?help help help,vr.gr.

audiporsche

Geplaatst door audiporsche (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

sboonstra (50) PRO, 15 jaar geleden

Als de bougie's wel vonken en dus de bougie's droog zijn, zou je kunnen denken aan een brandstofprobleem. Misschien zou je de brandstofaanvoerleiding los kunnen maken bij d emotor en tijdens het starten kijken of er wel benzine komt... Zo niet, misschien pomp, relais of i.d defect.

audiporsche (0), 15 jaar geleden

hallo sjoerd,krijgt wel brandstof andere bezinepomp[gti]erin gedaan.vr.gr.

stefan84 (0), 15 jaar geleden

hoe heb je gecontroleerd dat hij wel brandstof krijgt ?

komt het voor uit de slang eruit ?

Is hij tijdens het rijden stilgevallen of hoe is het probleem ontstaan ?

Indien hij wel gewoon vonkt,denk ik dat je het probleem eerder in de benzine toevoer aan het zoeken komt,de ontsteking zal in dit geval gewoon in orde zijn..

Maar beter kun je eerst even de oorzaak proberen te achterhalen,i.p.v de motor voorzien van gelijk andere onderdelen,dalijk val je van het één in het ander probleem.

Gr Stefan

audiporsche (0), 15 jaar geleden

hai stefan,ik haal de slang los van de cabaratur daarna doe ik het contact aan en er spuit benzine uit.het probleem is ontstaan van de ene dag op de andere dag.auto lieptoen ik hem kocht al niet zo lekker,als ik een heuvel op reed verloor hij gewoon trekkracht[kmteller liep gewoon treug].

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.