Volkswagen Golf III : probleem automaatbak

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: vr6

ik heb een vr6 en heb een probleem met mijn autmaatbak het probleem is als ik 30 km rij en ik neem een scherpe bocht naar rechtsdan is het net of dat ie niet in de versnelling staat hij loopt vrij en het toerental schommelt van 200 naar 300 toeren en zo schommelt dat op en neer tot ik door de bocht ben en als ik gas geef dan is het een harde knal en is het weer over als ik linksaf sla dan heeft ie nergens last van wie oh wie kan mij helpen en hoe los ik het op

johan vr6

Geplaatst door johan vr6 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

Zit er voldoende olie in de versn. bak, deze klacht krijg je ook met een te laag oliepeil.

Hans

johan vr6 (0), 15 jaar geleden

oliepijl staat er boven max

Hans4037 (0) PRO, 15 jaar geleden

Dan zal er iets mis zijn in de bak Johan, zit die automaatbakken specialist nog steeds in jouw woonplaats, misschien heeft hij advies voor je.

Hans

johan vr6 (0), 15 jaar geleden

wat ik ook weleens heb is dat als ik een 2flauwe bochten neem dat als hij in drive stand staat dan schakelt hij terug naar 2 en schakeld pas over net voor 400 toeren over naar3 en 4e pakt ie niet en als ik dan auto uit zet overnieuw start dan schakelt hij weer perfect

stefan84 (0), 15 jaar geleden

Dan zal het probleem voor 99% aan de bak liggen vrees ik..

Gr Stefan

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.