Volkswagen Golf4 1.4 16V: Motormangement lampje

Bouwjaar: 1998

Mijn golf4 geeft bij alleen op het contact zetten geen motormangement lampje aan. Ik weet niet hoeverre dit getest kan worden dat iets van motormangement lampje/waarschuwing moet weergeven voor het starten (als indicatie dat het werkt). Service indicatie werkt wel. Heeft laatst nog een service beurt gehad. Dit is mijn eerste VW, ben van andere merken het wel gewend.

Tevens zit er in mijn linker motorsteun flinke speling. (Motor kantelt beetje bij bochten (te merken aan de pook die dan beetje beweegt).Rubber gescheurd of is dit normaal? Kan het ook met de hand wel aardig schudden. WIe kan me helpen.

AstraGT740

Geplaatst door AstraGT740 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Ik vraag me af of deze auto wel een motormanagement lampje heeft, en als er wel een voorbereiding in het dashboard zit of het lampje dan aangesloten is. Er zijn immers diverse VW produkten die geen (aangesloten) lampje hebben.

lightsomedog (0) PRO, 19 jaar geleden

als je er over twijfelt kan je bij een dealer langs gaan en het instrumentenpaneel laten testen met actuatordiagnose.
dit is een test die een aantal functies van het instrumntenpaneel laat werken/branden.
denk aan temp meter of brandstofmeter of boordcomputersegment(als deze aanwezig is)
maar ook alle controlelampen kunnen aan gezet worden.
succes max.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.