Volkswagen Golf IV: Motorslaat niet aan

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi 90 pk

Hebben motor blok vervangen, dit motor blok heeft en poos stil gestaan. hebben alles op tijd gezet. motor draait mooi rond zonder bij geluiden.
verstuivers krijgen brandstof toch slaat het blok niet aan. wij hebben geen idee meer wat het kan zijn!!!!!!!!!!!!!! met andere woorden HELP

Geplaatst door

aalvanger (0)

al 15 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

db riem tandje verkeerd?

SciroccoGT 0
badge

15 jaar

Lijkt me stug hebben alles volgens de gegevens op tijd gezet. Kan het ook zo zijn dat de verstuiver naalden blijven hangen?

aalvanger 0

15 jaar

Als je de gloeiboegie eruit draait, zijn die dan wat vettig?
Probeer anders eens dingen, als motortoerental sensor, hall sensor etc.
Als je toevallig nog zo een soort golf heb staan, steek het motorregelapparaat eens over. Je hoeft deze niet in te leren want als dat het is moet hij aanslaan en dan pas stil vallen omdat sleutel niet wordt herkent. Ik ben pas geleden zelf ook 3 dagen bij men eigen auto aan het zoeken geweest, geen electrische storingen, maar tot motorregelapparaat naar de knoppen.

Heeren Auto 0
badge

15 jaar

hebben helaas niet zo'n golf staan wel het oude bolk gaan nog ff proberen om de derde verstuiver te wissel. (waar de sensor op zit)

aalvanger 0

15 jaar

hebben de auto naar een garage gebracht. sleutel code kwam niet over 1 met de brandstofpomp.

nu hebben het probleem dat de turbo boven de 80 niet meekomt dus rijden met een oude diesel. hebben de turbo al vervangen. slangen vervangen. aan de computer gehad die geeft aan laaddruk regelklep. dus maar weer verder stooien.

aalvanger 0

15 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.