Volkswagen Passat: multifunctioneel stuur

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 tdi

Heb een volkswagen passat staan.... zonder multifunctioneel stuur..... Is het mogelijk om hiier achteraf een multifunctioneel stuur op te zetten.....

groetjes Patrick

Patje8412

Geplaatst door Patje8412 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

Tiguan (0) PRO, 16 jaar geleden

Het stuur plaatsen is altijd mogelijk, alleen heb je weinig aan de functies die erop zitten

Groet Tiguan

Ary (0) PRO, 16 jaar geleden

Je kunt de functie`s wel aan de praat krijgen maar dit kost wel een paar centen.... Tijdje geleden dit ook bij een nieuwe golf 5 uitgevoerd op kosten van de importeur vanwege een foutje bij de fabriek.
Niet zelf aan beginnen.

Gr. Ary

Patje8412 (0) PRO, 16 jaar geleden

Is het niet gwoon een kwestie van het aanmelden van de functies op het can netwerk???? gateway???

Ary (0) PRO, 16 jaar geleden

De gateway zal je onder andere moeten coderen maar je zal ook een stuur, wikkelveer, bedrading etc. in dienen te bouwen. Ook dient er een orginele radio ingebouwd te zijn.
In principe is alles in te bouwen maar alles heeft z`n prijskaartje en je moet jezelf afvragen of het je allemaal wel waard is.

Gr. Ary

Patje8412 (0) PRO, 16 jaar geleden

Even voor dde duidelijkheid.... Originele radio/navi touchscreen zit er al in..... Dus is het nu een kwestie van een wikkelveer en een stuur en dan de boel inleren of zitten er nog meer kabels die veranderd moeten worden.... Ik kan de auto in ieder geval wel uitlezen onder het gedeelte multfunctioneel stuur....

Groetjes Patrick

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=Patje8412]Ik kan de auto in ieder geval wel uitlezen onder het gedeelte multfunctioneel stuur....

Groetjes Patrick[/quote]
Dan moet ook dat regelapparaat van stuurwiel wel voorzien zijn van deze functie,dat kun je proberen door het met multiefunctie te coderen maar gaat dat niet dan zal ook dit regelapparaat vervangen moeten worden.

Patje8412 (0) PRO, 16 jaar geleden

ricky ik snap niet helemaal wat je zegt..... Kun je het me nader uitleggen...

groetjes Patrick

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=Patje8412]ricky ik snap niet helemaal wat je zegt..... Kun je het me nader uitleggen...

groetjes Patrick[/quote]
In het regelapparaat van de stuurwielelectronica kun je zeggen (coderen) welke functie's er wel of niet aan de auto zitten,met de testkast.
Bijvoorbeeld:met/zonder multifunctie,of met/zonder cruise controle enz.
Deze moet je dan dus wel coderen alszijnde met multifunctie,maar het zou kunnen dat dat niet werkt,en dan moet je een regelapparaat monteren die deze functie wel ondersteund.
En natuurlijk de bedrading/wikkelveer etc vervangen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.