Volkswagen Passat : natte bodemvloer VW Passat

Brandstof: Benzine

hallo,
probleem natte bodemvloer achter de passagiersstoel. het gaat om VW Passat uit 2004. Volgende week naar de garage. Heb de discussie gelezen, maar concreet is nu de vraag, is het verantwoord om er meer te rijden ??
ik heb geen verstand van auto's

martialis

Geplaatst door martialis (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Tiguan (0) PRO, 7 jaar geleden

wat is het voor lekkage, koelvloeistof lekkage of waterlekkage?
het moet zo snel opgelost worden vloeistof gaat in de kabels zitten en in de toekomst kan je daar problemen mee krijgen (storingen)

susses

Juggermood (0), 7 jaar geleden

water lekkage kan van meerdere kanten / cu problemen komen. zelf beheer ik een VW golf 4, en wij hebben dit probleem meerdere keren mee mogen maken. In eerste instantie bleek onze voorruit niet goed gekit te zijn, daarna waren de rubbers van het portier uit gedroogd. Als je zelf handig bent, de vrouw of een maat, de tuinslang erop zetten, weet je precies uit welk deel water lekt! `Ben je niet handig, garage.... die weet meestal de juiste raad±

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.