Volkswagen Golf V: Navigatiescherm dood

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 GTI 240

Pioneer navigatie/multimediasysteem (geintegreerd) doet niets meer.
Bij pech onderweg heeft ANWB accupolen even los gehad. Daarna werkte het systeem niet meer.
Zekeringen in zekeringenkastje nagekeken en die zijn goed.
Weet iemand wat er aan de hand zou kunnen zijn?

Groet,
Mark

Oxyd

Geplaatst door Oxyd (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Is dit zomaar ontstaan of na die actie accupool los? En reageert de radio helemaal niet meer? Ook geen lampjes oid? Of vraagt hij om een code?
Beste is dan (als zekeringen echt heel zijn) radio verwijderen en meten op de stekker of er 12 Volt op staat (2 voedingen en 1 massa) en zo ja, dan radio stuk.

Oxyd (0), 9 jaar geleden

Is ontstaan direct na actie accupool los. Hij doet helemaal niets meer, ook geen lampje.
Ik ga voor de zekerheid alle zekeringen nog eens na. Zit er misschien ook nog ergens een onzichtbare zekering achter het systeem of is dat niet gebruikelijk?
Bedankt voor je reactie

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Ja vaak zit er ook een zekering achterop de radio. Met plastiek spateltje de plastieke lijst om radio eraf trekken en dan de 4 schroeven losdraaien waar radio mee vast zit, dan radio voorzichtig eruit trekken.
Maar inderdaad eerst goed kijken of die zekeringen links dashboard allemaal heel zijn en ook die onder de electronicabox naast de accu (2 schuifjes naar je toe trekken).

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.