Volkswagen Golf II : niet aanslaan

Bouwjaar: 1987, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8i 8v

hallo wie weet waar ik moet zoeken..mijn golf 2 start niet altijd in 1 keer als heel lang heeft stil gestaan dus bijv je gaat slapen en sochtens wil hij niet aanslaan hij draaid wel rond als dat 1 keer is gebeurd dan de 2e keer slaat hij wel aan.. wie weet waar ik kan zoeken een sensor of iets bedankt alvast.miss temperatuur zender of koud startinjector wie weet wat is kan proberen.

Molina

Geplaatst door Molina (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

sinterklaas (0), 15 jaar geleden

misschien gloeibougies/gloeispiralen.

E.T.Wiersum (0), 15 jaar geleden

Gloeibougies/spiralen in een benzinemotor?
Ik geloof niet in Sinterklaas.
Misschien is de brandstofopvoerpomp niet helemaal lekker meer ,waardoor na een nacht staan het brandstof-systeem leegloopt ( d.w.z. terug lekt in de tank ).

Molina (0), 15 jaar geleden

jah het is een benzine 1.8 8 klepper.ik zat ook al te denken iets in het brandstof systeem..ik ga morgen wel bij mijn garage zoeken.. de brandstof pomp wordt wel aangestuurd want je hoor hem draaien maar tis wel t best om dat als eerst te bekijken denk ik tnx

sinterklaas (0), 15 jaar geleden

soory foutje ik schaam me dood.

Molina (0), 15 jaar geleden

ik denk dat het de brandstof pomp is heb niet gemeten omdat wij geen brandstof druk meter hebben liggen..maaar als ik gas bij geef dan gaat hij wel goed aan dus betekent t dat hij dan wel genoeg benzine heeft..morgen hang ik hem voor de zekerheid nog even aan de CO.. meter..en welke pomp is het onder de auto of die in de tank sit bedankt

stefan84 (0), 15 jaar geleden

de opvoerpomp zit in de tank

als de motor wel goed op toeren komt wil nog niet zeggen dat de druk goed is,deze moet je toch even meten met een meter..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.