Volkswagen Passat: niet starten

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: TDI 110pk

Hallo heren, het gaat hier om een ongeval wagen. Na de ongeval heeft de wagen altijd gestart. Maar nu na een maand, start hij niet meer. De eenigste wat ik gedaan heb is de afstandsbediening volledig gedemonteerd en de accu vervangen. De accu was plat en hebben een jumpstart bijgehaald. Motor draait maar slaat niet aan. Nu heeft er een technieker rechtstreeks spanning gegeven aan de ecu en nu slaat hij wel aan (zekeringen zijn ook allemaal nagegeken). Wat kan hier de oorzaak zijn? Dank u heren.

erdar

Geplaatst door erdar (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

soenita (0), 16 jaar geleden

Wie weet hoeveel een Hall gever voor een volkwagen golf 3 kost.

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=soenita]Wie weet hoeveel een Hall gever voor een volkwagen golf 3 kost.[/quote]
Je vraag moet je in een nieuwe topic openen en niet in een bestaande topic.Staat rechts op scherm "plaats nieuw probleem"

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=erdar]Hallo heren, het gaat hier om een ongeval wagen. Na de ongeval heeft de wagen altijd gestart. Maar nu na een maand, start hij niet meer. De eenigste wat ik gedaan heb is de afstandsbediening volledig gedemonteerd en de accu vervangen. De accu was plat en hebben een jumpstart bijgehaald. Motor draait maar slaat niet aan. Nu heeft er een technieker rechtstreeks spanning gegeven aan de ecu en nu slaat hij wel aan (zekeringen zijn ook allemaal nagegeken). Wat kan hier de oorzaak zijn? Dank u heren.[/quote]
Zou storing uit laten lezen,maar het zou ook een relais kunnen zijn,of een draad die los zit.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.