Volkswagen Passat: Startmotor problemen

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Diesel, Motorcode: AFN

Hallo, ik heb een vraag ivm de startmotor van een passat. Het probleem is dat bij warm weer de auto niet start. Je moet dan meerdere keren proberen, en je hoort de startmotor wel draaien, maar hij komt blijkbaar niet ver genoeg uit om in het vliegwiel te pakken. Weet iemand of dit zo te verhelpen is, of moet er een nieuwe / gereviseerde in? Als het kouder weer is, start ie wel meteen.

In elsa vind ik terug dat het mogelijk is dat je de motor moet uitlichten om de startmotor te vervangen bij sommige modellen. Er staat echter niet bij bij welke motoren dit het geval is. Ik heb de bewuste wagen nog niet kunnen bekijken, maar ik veronderstel dat het geen probleem is om deze te vervangen bij een 4cyl TDI?

Rosse

Geplaatst door Rosse (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan T (20) PRO, 16 jaar geleden

ik vermoed dat het erop neer gaat komen dat je de startmotor moet vervangen deze kan je er gewoon uithalen hoor.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.