Volkswagen buggy: nieuwe moter wil niet starten.

Bouwjaar: 1964

ik heb onlangst een nieuwe 1600 kever blok met dubbel weber caberateur in m'n buggy gemonteerd,alles doet t, maar wil niet starten. er komt sterke bezine lucht uit de uitlaten. mijn moter is nog niet afgesteld en denk dat dat mogelijk de oorzaak van is. klopt dat? wie kan mij hierbij helpen? oh ja denk dat de benzine pomp ook niet goed aangesloten is, heb m namelijk op m'n stroomverdeler aangesloten, is dit goed? graag julie sugesties of oplossingen om mijn buggy te latten lopen.

pkolman

Geplaatst door pkolman , lid sinds 19 jaar geleden

1 Reactie

audia4 PRO, 19 jaar geleden

Benzinepomp op de stroomverdeler is onjuist. Als je het over een elektrische pomp hebt moet ie gaan draaien als je het contact aanzet. Dit kan door de pomp op de + aansluiting van de bobine te zetten. Vanaf de - aansluiting van de bobine moet een draad naar de stroomverdeler lopen. (aansluitigen van de bobine zijn gemerkt!!) Jouw probleem is dat je door de manier van aansluiten die je nu gekozen heb geen vonk krijgt en dus geen verbranding maakt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Beetle of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.