Volkswagen Polo: nokkenas polo 1000 is die hetzelfde als een 1400 uit 1999 8 kle

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine

mijn nokkenas tikt van een polo 1000 uit 1999 wie kan mij vertellen of de nokkenas van een 1400 cc 8 klepper hetzelfde is

theovdgriendt

Geplaatst door theovdgriendt (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 12 jaar geleden

Zou ik niet weten maar dat kan je zo opvragen bij de dealer maar hoezo tikt je nokkenas? Is hij afgesleten of hoor je alleen maar een stoter tikken?

theovdgriendt (0), 12 jaar geleden

[quote=ricky]Zou ik niet weten maar dat kan je zo opvragen bij de dealer maar hoezo tikt je nokkenas? Is hij afgesleten of hoor je alleen maar een stoter tikken?[/quote]
ja 1 nok aan de onstekingkant is afgesleten het onsteking asje heeft ook veel speling daarom loopt hij soms op 3,5 cylinders.
ik heb hem nog niet gedemonteerd omdat er nog met de auto gereden wordt

theovdgriendt (0), 12 jaar geleden

hallo Ricky

1 nok aan de onstekingzijde is versleten , maar ik zal kijken of een nokkenas met hydraulische klepstoters van een 1400 ook past, ik heb al een andere ontsteking gemonteerd en hij loopt al een stuk beter.

maar toch vast bedankt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.