Volkswagen Golf III: olie lamp brand en toetertje blijft piepen wie kan me helpen

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Ik rijd al een poos een golf3 1.6 hij rijd super goed.
Deze auto heb ik gekocht van de eerste eigenaar want die wou een andere auto.
Maar nu was de pakking lek en olie lampje en toeter piepte constant en hij wilde het niet laten maken.
Dus ik heb een maatje de moter onder handen laten nemen.
Nieuwe pakkingen, kop gevlakt, distributie riem olie koelvloesistof filters alles wat je maar kan vervangen is vervangen.
Dus leuk de auto op gehaald ik er mee rijden na een poos ging het olie lampje aan en begon die weet te piepen op het dashboard.
Dus ik nieuwe olie sensoren er in gedraait nog steeds piepen en olie lamp branden in een andere kleur sensor geprobeerd dat duurde iets langer voordat ie begon te piepen en het olie lampje branden.
Dus daarna olie druk gemeten die was ook goed ik ander dashboard gehaald want dagt misschien is dat het probleem maar nee hoor nog steeds piepen en olie lamp branden toen aan de de computer gehangen konden ze ook niks vinden.
dus heb uit eindelijk uit dat 2de hands dasboard de lamp er uit gehaald en toetertje er af gesloopt.
Maar wil eigenlijk toch me eigen dashboard er in hebben dus wie kent dit probleem of kan me helpen?

Mvg Edwin

Speedyedwin

Geplaatst door Speedyedwin (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Edwin. gaat dat lampje branden bij het passeren van 3000 t/min ? dan is echt de oliedruk te laag. Is dit een blok met de ontsteking op de cilinderkop. Dit is ook het blok met de oliepomp op krukas achter de distributie. Pakking gaat inwendig stuk. Diverse malen is dit aan de orde geweest. Bij het grote blok blijft het overdrukventiel wel eens hangen. Sensoren vernieuwen wil wel eens helpen maar kijk ook naar de inlaatzeef van de pomp. Haal ook het dekseltje van die zeef even weg. Succes.

Speedyedwin (0), 13 jaar geleden

olie lamp brand ook als ie stationair draait.
dit is mijn moter:
[img]http://img62.imageshack.us/img62/4789/ci...[/img]
By [url=http://profile.imageshack.us/user/speedy...]speedyedwin[/url] at 2010-05-20

oliepomp is vernieuwd en sensoren ook.

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Edwin , carterpan er onder uit en kijk naar de pakking van de oliepomp/carter. Als deze nog van groen papier is ,breekt deze er tussenuit. de pakking is nu van plaatstaal. Succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.