Volkswagen Passat 2000: Onbekend onderdeel (foto)

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 20v automaat

Hallo,

Kan iemand mij vertellen wat voor onderdeel op de foto is? Zit achterop tegen de kleppendeksel aan. En kan ik die er zo afdraaien
en de pakking eronder vervangen? Komt wat olie onder vandaan.

Alvast bedankt

Groet,
Marcel

MarcelM

Geplaatst door MarcelM (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan T (20) PRO, 11 jaar geleden

nee zo tezien is dit de versteller van de nokkenassen om hier de pakking van vervangen moet worden moet de distrubutieriem los klepdeksel eraf en de nokenassen gedemonteerd worden en de nokkenas versteller moet met gereedschap vast gezet worden en er moet goed op gelet worden dat hij op tijd staat.
ik weet niet hoe handig je bent maar het is een aardig klusje.

groetjes jan.

MarcelM (0), 11 jaar geleden

Oke bedankt! Heb last van olielekkage en het leek van de kleppendekselpakking te komen maar het enige waar het nu weg komt
is dus onder de versteller van de nokkenassen. Zal eens rondbellen en vragen wat het gaat kosten om die lullige pakking te vervangen.

Groet,
Marcel

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.