Volkswagen Jetta: onregelmatig stationair toerental

Bouwjaar: 1990

hallo allemaal ik ben hier nieuw,het probleem is het toerental.jetta 1990 1.6 motor code pn.pierburg carburateur 2ee.hij valt zo af en toe uit bij het loslaten van het gas en loopt 950 toeren en valt dan terug naar 500. en zo staat hij maar te zagen,alles is vervangen en door gemeten hij is niet goed te krijgen heeft iemand een tip??
groet willem

willem12119

Geplaatst door willem12119 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Jetta? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

pieterp9094 (0) PRO, 18 jaar geleden

Massa van de ECU in de ECU doorgebrand toevallig ?

arie549 (0) PRO, 18 jaar geleden

--------------------------------------------------------------------------------
hallo wij hebben een volkswagen jetta uit 1990 motor 1.6 code pn.(met carburateur pierburg-ee2)het probleem is.hij loopt onregelmatig stationair,eerst 950 toeren dan weer 500 en zo staat hij maar te zagen alles vernieuwd.ontsteking,bougies,kabels,vacuum slangen. rijd goed maar als je het gas los laat valt hij uit niet altijd maar het is lastig,alles is goed af gesteld bij de garage.en er is niemand die er tot nu toe antwoord op heeft wat dit is???het schijnt ook bij andere types voor te komen wie weet er iets????????????
----------------------------------------------------------------------

willem.....of herby....... 3 topics over het zelfde is echt niet nodig hoor.

1 tje is meer dan genoeg!!

sytze (0) PRO, 18 jaar geleden

@ Pieter, heb dat wel eens meegemaakt, bij mij deed ie helemaal niks meer, dus ook niet slecht stat. lopen.

Sytze

willem12119 (0), 18 jaar geleden

hallo ik heb geprobeerd er twee te verwijderen maar dat gaat niet hoor,sorry niet mijn fout,
groet hertby

herby (0), 18 jaar geleden

ja dat heb je als broers elkaar willen helpen dan vertel je dat pas de volgende dag,sorry dat het er drie keer op staat.maar pieter wat is een ecu en waar vind ik die ?dan kan ik dat toch even controleren.
groet
herby

Siem Bijman (165) PRO, 18 jaar geleden

Op alle drie topics zijn nu suggesties gegeven, dus herby als je het goed vind laat ik die ook staan. beetje sneu voor de mensen die hebben geantwoord als het onderwerp dan plotseling is verwijdert.

Siem

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Jetta of stel zelf een nieuwe vraag.