Volkswagen Jetta: probleem toerental jetta opgelost

Bouwjaar: 1990

Beste mensen,
wij hadden een probleem met de jetta van 1990 motor 1.6 pn.het toerental ging heen en weer van 950 naar 500,700.en zo stond hij maar te zagen.het was niet de carburateur,ook de ontseking niet,bougies goed.het geen wat ik kan zeggen loop alles na van het vacuum.maar kijk echt goed zie niets over het hooft zelf niet een stukje slang van 5 cm.en kijk alle massa kabels na,en dan is het probleem opgelost.
iedereen heel vriendelijk dank voor alle tips
HIJ RIJD WEER ALS NIEUW
groetjes herby

herby

Geplaatst door herby (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Jetta? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

willem12119 (0), 18 jaar geleden

nou dit was tevroeg gezecht,het is nog niet opgelost.na dat ik gisteren terug kwam uit ijmuiden,ongeveer 50 km sloeg hij op iedere hoek af en wou niet eens stationair blijven lopen.nu loopt hij weer onregelmatig 950,700,500 en zo staat hij maar te zagen.ik heb er nu 350 euro ingestoken wij hebben er echt genoeg van,dat word dit jaar dus geen familie bezoek in polen.

WIE WEET HOE DIT KOMT??????????
alles is vernieuwd ontsteking,kabels,bougies,luchtfilter,censors,vacuumslangen,massakabels,rubber carburateur,luchtfilterklep,alles is afgesteld door de dealer,geen fout code????????????????
groetjes

mart-vervoort (0) PRO, 18 jaar geleden

kyk eens naar je contactslot [hetzgn. contactblokje]

willem12119 (0), 18 jaar geleden

zit dit aan het contactslot vast?ik heb ook geen stroom op mijn radio draad via het contactslot.heeft dat er ook mee temaken?en hoe kom ik daar bij moet het hele contactslot er uit gehaald worden?en hoe kan ik dit het besten doen.
groetjes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Jetta of stel zelf een nieuwe vraag.