Volkswagen Passat: Passat tweede mobiel aansluiten

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0 140pk

Hallo mensen,

Ik ben sinds gisteren de trotse eigenaar van een 2006 Passat Highline. Ik heb de auto redelijk goed door, boekjes ook al gelezen, maar kom niet uit met de hands-free.

Het is me gelukt om mijn mobiel aan de auto te koppelen, maar als ik die van mijn vrouw ook wil 'inleren' moet ik mijn "user profile" eerst verwijderen voordat ik haar telefoon kan koppelen.

Ik heb gelezen op andere forums dat het mogelijk is meerdere telefoon te laten koppelen. Uiteraard niet tegelijk, maar dat hoeft ook niet. Alleen zou het best wel omslachtig zijn om steeds ieder keer dat wij auto's wisselen de hele aansluitprocess door te gaan, en heb gelezen dat het niet hoeft. Dit wordt voor mij bevestigt omdat voordat ik mijn profiel een naam geef staat die als user1. user1 een laat mij geloven dat er ook een user twee mag zijn.

Weet iemand raad of moet ik tot maandag wachten en de dealer bellen?

Thanks!

Martin

MWMautos

Geplaatst door MWMautos (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ernhemmer (0), 11 jaar geleden

Als je nou bij jou tel de bleutooth ff uitzet en die van je vrouw installeert. En dan elke x je bleutooth uitzetten wie en dan wilt gebruiken

MWMautos (0), 11 jaar geleden

Dat doe ik dat al, werd ook al gezegt dat ik ze niet tegelijk probeer aan te sluiten.

Ik had net wel een idee, misschien als ik de pincode niet opslaan dat ik alleen een pincode moet invoeren om ze te koppelen...Ga ik nu proberen.

Heb het hele boek inmiddels gelezen. Staat niet duidelijk in dat het kan, maar ook niet dat het niet kan.

MWMautos (0), 11 jaar geleden

Nog geen oplossing gevonden. Dealer gesproken, kan idd wel 3 verschillende telefoons opslaan.

Meestal terwijl een telefoon aangesloten is, kan je instellingen in en onder "bluetooth" een nieuwe gebruiker toevoegen. Bij deze kan ik maar een gebruiker opslaan, dus om nog een telefoon aan te sluiten moet die eerst verwijderd. Onhandig.

Ga van de week langs de dealer, misschien dat ze verder kunnen graven, maar in mijn optie lijst valt het niet aan te passen.

Wordt vervolgt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.