Volkswagen Golf III : piepend geluid

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI

ik heb een golf 3 TDI automaat met een zeer irritant piepend geluid.Het komt ergens bij de distributie vandaan.Nou heb ik al de distributie vervangen,de v-snaar,de multi riem,de airco pomp en de dynamo vervangen,maar het geluid blijft.Als ik de v-snaar er af haal en start blijft hij piepen,maar als ik de multi riem er af haal en de v-snaar weer terug zet piept hij niet.Het is ook niet de stuurpomp ,maar nu hoorde ik dat het de krukaspoelie waarschijnlijk is.Heeft er iemand een idee wat het kan zijn,want ik word er gek van.

monarch79

Geplaatst door monarch79 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

anoniem-1573996169 (0), 12 jaar geleden

dus het ligt aan je multiriem of tenminste wat daar overheen loopt,heb je je spanrol al vervangen,alleen die rol kan piepen maar ook het veermechanisme.of met lange schroevendraaier tegen je oor gedrukt houden en andere kant op de delen houden en luisteren of je wat meer te weten komt.

monarch79 (0), 12 jaar geleden

die spanrol heb ik ook al vervangen,ik heb een krukaspoelie besteld dus die ga ik zaterdag vervangen en dan hoop ik dat het probleem opgelost is

monarch79 (0), 12 jaar geleden

probleem is opgelost,het was de krukaspoelie.ik heb hem vervangen en nu piept hij niet meer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.